Website-ul este in curs de schimbare, pentru preturile serviciilor va rugam sa contactati personalul salonului.

Cosmetica


Pentru sanatatea si frumusetea pielii tale si a tenului tau Gossip Beauty Salon iti pune la dispozitie produsele profesionale din gama Holy Land Cosmetics.
Holy Land Cosmetics se ocupa cu elaborarea si fabricarea produselor cosmetice profesionale, prezentand solutii ultra moderne in vederea ingrijirii tenului. Produsele se adreseaza tuturor tipurilor de ten, repara orice problema cauzata de factorii interni si externi ce ataca pielea.
Printre primele din lume, laboratoarele Holy Land Cosmetics folosesc retete proprii si ultimele inovatii aparute in domeniul cosmeticii, creeaza produse ce au rezultate maxime in a repara toate problemele pielii.
Acestea sunt 100% naturale, contin substante active si extracte naturale si nu au in componenta substante chimice

Tratament facial Holy Land Cosmetics
Curatarea tenului in profunzime - este o faza importanta în tratamentul tenului, deoarece mizeria, praful ┼či excesul de sebum sunt pricipalii factori care duc la formarea punctelor negre. Curatarea se realizeaza cu un demachiant gel iar pentru ochi si buze se foloseste o gama speciala.. Finalizarea demachierii se realizeaza cu o lotiune tonica adecvata tipului de ten.
Gommage-ul enzimatic – este extrem de eficace in indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii prin ruperea legaturilor dintre acestea. Este important de stiut ca tendinta ultimilor ani este sa se foloseacsa produsele enzimatice deoarece se considera ca respectul pe care trebuie sa il acordam tegumentului a fost neglijat o mult prea lunga perioada de timp.
Sterilizarea cu electrodermul – dupa extractii se foloseste un aparat special numit electroderm care are rolul de a inchide porii si de a calma pielea . Are de asemenea un efect antibacterian. Este important de precizat ca electrodermul nu stimuleaza glandele sebacee deci poate fi folosit pe tenurile grase sau acneice. Masajul facial - este unul dintre cele mai apreciate masaje deoarece ne elibereaza de o mare parte din stresul acumulat de corpul nostru. Efectele masajului facial sunt imediate si extrem de vizibile. Actiunea uleiurilor folosite in combinatie cu masajul si stimularea punctelor reflexogene are un efect rapid, redandu-i fetei vitalitatea, stalucirea si luminozitatea si imbunatatindu-i tonusul.
Masca faciala – dupa masaj se aplica o masca faciala ( in functie de tipul si necesitatile tenului ) ce se lasa sa actioneze timp de 10-15 minute.
Crema de final – dupa ce indepartam masca se aplica o crema de final ( in functie de tipul de ten) cu protective SPF.
Epilare cu Ceara Traditionala
partial total
Inghinal 20 LEI 32 LEI
scurt lung
Picioare 23 LEI 32 LEI
Brate 20 LEI 23 LEI
Axila 12 LEI
Abdomen 13 LEI
Fesier 15 LEI
Interfesier 13 LEI
Lombar 15 LEI

Epilare cu Ceara de Unica Folosinta
Spate 35 LEI
Mustata, Barba, Perciun 12 LEI

Cosmetica
Masaj Facial (uleiuri esentiale / crema speciala) 30 LEI
Gommage Enzimatic 25 LEI
Gommage Enzimatic Ultralift 30 LEI
Masca 25 LEI
Ultrasunete Faciale (15 Min) - demachiere, tonifiere, crema/gel, ultrasunete 50 LEI
Pensat(Curatat) 15 LEI
Pensat Forma 20 LEI
Vopsit Gene /Sprancene 15 LEI
Pensat Sprancene Barbat 20 LEI
Terapie Faciala Antirid/Lifting 100 LEI
Terapie Pentru Ochi 70 LEI

Tratamente
Tratament Facial Complex 150 LEI
(demachiere, tonifiere, gommage enzimatic, exfoliator, extractii, tonic, electroderm, masaj - uleiuri esentiale/crema speciala, gel hidratare/calmare, ionoderm, masca, crema final, protectie spf)
Tratament Facial Holy Land 200 LEI
Tratamentele faciale se personalizeaza in functie de tipul si nevoile tenului. Pentru mai multe detalii legate de tratamentele cu Holy Land Cosmetics va rugam sa ne contactati la 0741506093.