GOSSIPSERVICIICONTACT 
Manichiura-Pedichiura
Unghii Tehnice
Coafor
Cosmetica
Masaj


 

Pentru sanatatea si frumusetea pielii tale si a tenului tau Gossip Beauty Salon iti pune la dispozitie produsele profesionale din gama Holy Land Cosmetics.

Holy Land Cosmetics se ocupa cu elaborarea si fabricarea produselor cosmetice profesionale, prezentand solutii ultra moderne in vederea ingrijirii tenului. Produsele se adreseaza tuturor tipurilor de ten, repara orice problema cauzata de factorii interni si externi ce ataca pielea.

Printre primele din lume, laboratoarele Holy Land Cosmetics folosesc retete proprii si ultimele inovatii aparute in domeniul cosmeticii, creeaza produse ce au rezultate maxime in a repara toate problemele pielii.

Acestea sunt 100% naturale, contin substante active si extracte naturale si nu au in componenta substante chimice


Tratament facial Holy Land Cosmetics

Curatarea tenului in profunzime - este o faza importanta în tratamentul tenului, deoarece mizeria, praful şi excesul de sebum sunt pricipalii factori care duc la formarea punctelor negre. Curatarea se realizeaza cu un demachiant gel iar pentru ochi si buze se foloseste o gama speciala.. Finalizarea demachierii se realizeaza cu o lotiune tonica adecvata tipului de ten.

Gommage-ul enzimatic – este extrem de eficace in indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii prin ruperea legaturilor dintre acestea. Este important de stiut ca tendinta ultimilor ani este sa se foloseacsa produsele enzimatice deoarece se considera ca respectul pe care trebuie sa il acordam tegumentului a fost neglijat o mult prea lunga perioada de timp.

Sterilizarea cu electrodermul – dupa extractii se foloseste un aparat special numit electroderm care are rolul de a inchide porii si de a calma pielea . Are de asemenea un efect antibacterian. Este important de precizat ca electrodermul nu stimuleaza glandele sebacee deci poate fi folosit pe tenurile grase sau acneice.

Masajul facial - este unul dintre cele mai apreciate masaje deoarece ne elibereaza de o mare parte din stresul acumulat de corpul nostru. Efectele masajului facial sunt imediate si extrem de vizibile. Actiunea uleiurilor folosite in combinatie cu masajul si stimularea punctelor reflexogene are un efect rapid, redandu-i fetei vitalitatea, stalucirea si luminozitatea si imbunatatindu-i tonusul.

Masca faciala – dupa masaj se aplica o masca faciala ( in functie de tipul si necesitatile tenului ) ce se lasa sa actioneze timp de 10-15 minute.

Crema de final – dupa ce indepartam masca se aplica o crema de final ( in functie de tipul de ten) cu protective SPF.


Epilare cu Ceara Traditionala
partialtotal
Inghinal 15 LEI 30 LEI
scurtlung
Picioare 20 LEI 30 LEI
Brate 20 LEI
Axila 12 LEI
Abdomen 10 LEI
Fesier 10 LEI
Interfesier 10 LEI
Lombar 10 LEI
Spate 10 LEI
Facial 25 LEI
 
Epilare cu Ceara de Unica Folosinta
Spate 30 LEI
Mustata, Barba, Perciun 10 LEI
 
Cosmetica
Masaj Facial (uleiuri esentiale / crema speciala)20 LEI
Gommage Enzimatic20 LEI
Gommage Enzimatic Ultralift25 LEI
Masca20 LEI
Ultrasunete Faciale (15 Min) - demachiere, tonifiere, crema/gel, ultrasunete40 LEI
Pensat(Curatat)15 LEI
Pensat Forma20 LEI
Vopsit Gene /Sprancene12 LEI
Pensat Sprancene Barbat20 LEI
Terapie Faciala Antirid/Lifting90 LEI
Terapie Pentru Ochi60 LEI
 
Tratamente
Tratament Facial Complex140 LEI
(demachiere, tonifiere, gommage enzimatic, exfoliator, extractii, tonic, electroderm, masaj - uleiuri esentiale/crema speciala, gel hidratare/calmare, ionoderm, masca, crema final, protectie spf)
Tratament Facial Special Anox (Antiacneic)140 LEI
Tratamentele faciale se pot personaliza in functie de tipul de trn si dorinta clientului