Terapii cu Uleiuri Esentiale

 

RAINDROP & VITAFLEX


Masajul este facut 2 uleiuri speciale de masaj care au efecte de relaxare a musculaturii, aplicate impreuna cu o colectie de 9 uleiuri esentiale, in scopul de a imbunatati starea generala a intregului organism.

Uleiurile sunt aplicate pe talpi cu masajul VITAFLEX (metoda moderna, inspirata din practicile tibetane) si pe coloana vertebrala in picaturi (RAINDROP). Apoi sunt intinse delicat pe spate, folosind diverse metode de masaj. Aceste metode sunt inspirate din masajul suedez ori din ritualurile de vindecare ale indienilor Lakota din timpul aurorelor boreale.

Masajul se incheie cu o compresa calda uscata, care asigura absorbtia integrala a uleiurilor. In final pielea nu va mai avea urme de ulei.

Relaxarea musculaturii paravertebrale precum si a muschilor dorsali au ca rezultat realinierea vertebrelor spre pozitiile corecte, firesti. Ca urmare, presiunea asupra discurilor intervertebrale si a nervilor spinali se reduce sau dispare complet, de la caz la caz. In consecinta, nervii care controleaza organele interne, fiind mai putin sau deloc afectati, vor asigura functionarea mai buna a acestor organe.

Astfel, in urma unui masaj Raindrop coloana vertebrala se va indrepta (masurand cu 0,5cm pana la max 2,5 cm in plus). Durerile de cap, gat, spate, sciatica se vor diminua considerabil. Starea de relaxare, reducerea stresului fizic si psihic precum si buna dispozitie vin “la pachet”, alaturi de ameliorarea unor disfunctii organice.

Masajul dureaza intre 1,5 – 2 ore, uleiurile aplicate continua sa “lucreze” subtil in urmatoarele 7 zile iar efectele sunt prelungite, durata depinzand de caz.

Pret: 100 lei.

 

Terapia Cranio Sacrala


Metoda moderna, total neinvaziva, cu efecte de ameliorare a neplacerilor fizice, psihice, emotionale: dureri cronice de gat, spate, scolioza, sciatica, traumatisme provocate de accidente sau cazaturi, probleme de imunitate, oboseala cronica, depresii, anxietate, stres, insomnie, dificutati de concentrare/atentie, si multe altele.

Pretul porneste de la 100 lei.

Se adreseaza persoanelor de orice varsta, inclusiv copiilor.
Terapeut certificat de Upledger Institute Michigan, SUA. www.upledger.com

Pentru detalii click aici