Laminare

Arata-ti Frumusetea !

Ochii reprezinta unul din principalele noastre atuuri. Mereu cautam trucuri pentru a ii pune in evidenta. Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, iar de cand masca a devenit un accesoriu indispensabil, prin ei transmitem ceea ce nu se vede. Ingrijirea lor a fost din totdeauna importanta , dar si cosmetizarea acestora. Ne plac genele lungi, dese, curbate. Dar nu toate suntem inzestrate genetic cu aceste calitati. Important este ca acum avem solutii.

Una dintre cele non invazive cu efect wow este Laminarea acestora

Laminarea este o procedura non-invaziva de ondulare, ridicare, ingrosare, vopsire si hranire a genelor naturale. Este o metoda de infrumusetare, dar si tratament, iar rezultatul dureaza pana la 6 saptamani.
Laminarea genelor este potrivita tuturor celor care mizeaza pe naturaleţe, persoanelor care au genele scurte şi deschise la culoare, celor cu genele cazute sau foarte incurcate. Procedura de laminare este cea mai buna alternativa pentru persoanele care nu folosesc mascara sau care au dezvoltat alergii la mascara. Este o modalitate de regenerare a genelor benefica şi pentru persoanele care au decis sa faca o pauza de la extensiile de gene sau care nu işi doresc sa apeleze la aceast artificiu.
Laminarea se realizeaza cu Vitamin Lash Botox, tratament excepţional cu 14 ingrediente funcţionale. Acest tratament conţine ulei de Jojoba, vitamina A, glicerina, pantenol B5 ( intareşte şi hraneşte ţesutul), acid hialuronic (ofera luciu), ulei de argan, vitaminele E şi F, ulei de migdale, vitamina B, ulei de macadamia, vitamina K, piridoxina B6, uleiuri natural, keratina, colagen. Tratamentul nu conţine parabeni, parafina, uleiuri minerale, silicon, formaldehide.
Efectele laminarii se vad imediat dupa procedura, genele devin mai curbate, au o culoare mai intensa, par mai groase, efectul fiind unul natural.
Imediat dupa procedura, intre 12 si 24 de ore, substantele folosite sunt inca active si nu putem sa ne machiem/demachiem, nu putem sa udam genele si trebuie sa avem putina grija la felul in care dormim, mai ales daca am ales sa facem laminarea seara.
Dupa aceasta perioada, genele se vor demachia in mod normal, de preferat cu produse special destinate ochilor sensibili (apa micelara pentru fata si ochi, ulei demachiant bifazic, gel hipoalergenic pentru ten sensibil).

Laminarea nu doare si nu deranjeaza. Pentru ca beneficiara procedurii sta in tot timpul acesta cu ochii inchisi, poate fi o binemeritata relaxare.
Substantele folosite in procedeul de laminare nu au efecte secundare si nu dau alergii, existand o singura contraindicatie, aceea de a vopsi genele in proces, daca persoana este alergica la vopseaua de gene/sprancene in general. Alte contraindicatii sunt pentru persoanele care au o infectie a ochilor sau au suferit interventii chirurgicale la nivelul ochilor, pana la vindecarea problemei.
Pentru ca tratamentul sa fie cu adevarat eficient, procedura trebuie repetata de mai multe ori. In mod ideal sunt necesare 3-4 sesiuni in decurs de 4 luni deoarece laminarea este un tratament cumulativ. Pentru a obtine un rezultat real aplicarea trebuie sa fie efectuata in mod constant.

„Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea. Insa cosmeticele sunt mai usor de cumparat.” – Yves Saint Laurent

Gene – 1 sedinta180 LEI
Sprancene – 1 sedinta120 LEI