Terapii cu Uleiuri Esentiale

Relaxeaza-te !

RAINDROP & VITAFLEX

Masajul este facut 2 uleiuri speciale de masaj care au efecte de relaxare a musculaturii, aplicate impreuna cu o colectie de 9 uleiuri esentiale, in scopul de a imbunatati starea generala a intregului organism.

Uleiurile sunt aplicate pe talpi cu masajul VITAFLEX (metoda moderna, inspirata din practicile tibetane) si pe coloana vertebrala in picaturi (RAINDROP). Apoi sunt intinse delicat pe spate, folosind diverse metode de masaj. Aceste metode sunt inspirate din masajul suedez ori din ritualurile de vindecare ale indienilor Lakota din timpul aurorelor boreale.

Masajul se incheie cu o compresa calda uscata, care asigura absorbtia integrala a uleiurilor. In final pielea nu va mai avea urme de ulei.

Relaxarea musculaturii paravertebrale precum si a muschilor dorsali au ca rezultat realinierea vertebrelor spre pozitiile corecte, firesti. Ca urmare, presiunea asupra discurilor intervertebrale si a nervilor spinali se reduce sau dispare complet, de la caz la caz. In consecinta, nervii care controleaza organele interne, fiind mai putin sau deloc afectati, vor asigura functionarea mai buna a acestor organe.

Astfel, in urma unui masaj Raindrop coloana vertebrala se va indrepta (masurand cu 0,5cm pana la max 2,5 cm in plus). Durerile de cap, gat, spate, sciatica se vor diminua considerabil. Starea de relaxare, reducerea stresului fizic si psihic precum si buna dispozitie vin “la pachet”, alaturi de ameliorarea unor disfunctii organice.

Masajul dureaza intre 1:30 – 1:45 ore, uleiurile aplicate continua sa “lucreze” subtil in urmatoarele 7 zile iar efectele sunt prelungite, durata depinzand de caz.

Pret: 260 lei.

Terapia Cranio Sacrala


Metoda moderna, total neinvaziva, cu efecte de ameliorare a neplacerilor fizice, psihice, emotionale: dureri cronice de gat, spate, scolioza, sciatica, traumatisme provocate de accidente sau cazaturi, probleme de imunitate, oboseala cronica, depresii, anxietate, stres, insomnie, dificutati de concentrare/atentie, si multe altele.

Pretul porneste de la 170 lei/h

Se adreseaza persoanelor de orice varsta, inclusiv copiilor.
Terapeut certificat de Upledger Institute Michigan, SUA. www.upledger.com

Pentru detalii click aici
 

Visceral Manipulation

De-a lungul anilor, Jean-Pierre Barral (doctor osteopat) a cercetat și a dezvoltat, împreună cu colectivul său, terapia Visceral Manipulation, punând în 1985 bazele institutului ce-i poartă numele (www.barralinstitute.com). 
Terapia are la bază înțelegerea faptului că organele corpului nu sunt structuri fixe și rigide. Mișcarea lor permanentă se manifestă prin motilitate și mobilitate, în anumiți parametri. Când un organ este în suferință, acești parametri sunt diferiți de cei firești. 
Prin palpări ușoare, terapeutul ajută organele, astfel încât acestea să-și reia mobilitatea și motilitatea naturale, restabilindu-se starea de bine. Eficiența metodei se manifestă în ameliorarea unor probleme ale organelor interne, corelate cu probleme neurologice sau ale unor structuri osoase:

  • stomac, duoden, intestine
  • ficat, fiere, pancreas, splină, esofag
  • aparat uro-genital (inclusiv prostată)
  • infertilitate
  • sciatică, nevralgii
  • probleme ale coloanei vertebrale, ale articulațiilor oaselor bazinului, ale umărului sau cervicale etc.

Pret: 100 lei.