Cosmetica

Pentru sanatatea si frumusetea pielii tale.

Pentru sanatatea si frumusetea pielii tale si a tenului tau Gossip Beauty Salon iti pune la dispozitie produsele profesionale din gama Holy Land Cosmetics.

Holy Land Cosmetics se ocupa cu elaborarea si fabricarea produselor cosmetice profesionale, prezentand solutii ultra moderne in vederea ingrijirii tenului. Produsele se adreseaza tuturor tipurilor de ten, repara orice problema cauzata de factorii interni si externi ce ataca pielea.
Printre primele din lume, laboratoarele Holy Land Cosmetics folosesc retete proprii si ultimele inovatii aparute in domeniul cosmeticii, creeaza produse ce au rezultate maxime in a repara toate problemele pielii.
Acestea sunt 100% naturale, contin substante active si extracte naturale si nu au in componenta substante chimice

Tratament facial Holy Land Cosmetics
Curatarea tenului in profunzime – este o faza importanta în tratamentul tenului, deoarece mizeria, praful şi excesul de sebum sunt pricipalii factori care duc la formarea punctelor negre. Curatarea se realizeaza cu un demachiant gel iar pentru ochi si buze se foloseste o gama speciala.. Finalizarea demachierii se realizeaza cu o lotiune tonica adecvata tipului de ten.
Gommage-ul enzimatic – este extrem de eficace in indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii prin ruperea legaturilor dintre acestea. Este important de stiut ca tendinta ultimilor ani este sa se foloseacsa produsele enzimatice deoarece se considera ca respectul pe care trebuie sa il acordam tegumentului a fost neglijat o mult prea lunga perioada de timp.

Sterilizarea cu electrodermul – dupa extractii se foloseste un aparat special numit electroderm care are rolul de a inchide porii si de a calma pielea . Are de asemenea un efect antibacterian. Este important de precizat ca electrodermul nu stimuleaza glandele sebacee deci poate fi folosit pe tenurile grase sau acneice. Masajul facial – este unul dintre cele mai apreciate masaje deoarece ne elibereaza de o mare parte din stresul acumulat de corpul nostru. Efectele masajului facial sunt imediate si extrem de vizibile. Actiunea uleiurilor folosite in combinatie cu masajul si stimularea punctelor reflexogene are un efect rapid, redandu-i fetei vitalitatea, stalucirea si luminozitatea si imbunatatindu-i tonusul.

Masca faciala – dupa masaj se aplica o masca faciala ( in functie de tipul si necesitatile tenului ) ce se lasa sa actioneze timp de 10-15 minute.
Crema de final – dupa ce indepartam masca se aplica o crema de final ( in functie de tipul de ten) cu protective SPF.


Pachete
Epilat – Inghinal + Interfesieri + Lung80  LEI
Pensat + Epilat Total (Inghinal + Interfesieri + Lung + Brate + Axila + Mustata)145  LEI
Pensat + Epilat Mustata & Axila40  LEI

Epilare cu Ceara Traditionala
Inghinal partial – 25  LEI total – 35  LEI
Picioare scurt – 25  LEI lung – 35  LEI
Brate25  LEI
Axila 15  LEI
Abdomen 15  LEI
Fesier 15  LEI
Interfesier 15  LEI
Lombar 15  LEI

Epilare cu Ceara de Unica Folosinta
Spate35  LEI
Mustata, Barba, Perciun15  LEI

Cosmetica
Masaj Facial (uleiuri esentiale / crema speciala)30  LEI
Gommage Enzimatic25  LEI
Gommage Enzimatic Ultralift30  LEI
Masca25  LEI
Ultrasunete Faciale (15 Min) – demachiere, tonifiere, crema/gel, ultrasunete50  LEI
Pensat(Curatat)20  LEI
Pensat Forma25  LEI
Vopsit Gene /Sprancene15  LEI
Pensat Sprancene Barbat25  LEI
Terapie Faciala Antirid/Lifting100  LEI
Terapie Pentru Ochi70  LEI

Tratamente
Tratament Facial Complex150  LEI
(demachiere, tonifiere, gommage enzimatic, exfoliator, extractii, tonic, electroderm, masaj – uleiuri esentiale/crema speciala, gel hidratare/calmare, ionoderm, masca, crema final, protectie spf)
Tratament Facial Special Anox (Antiacneic)150  LEI
Tratamentele faciale se pot personaliza in functie de tipul de ten si dorinta clientului